WEDSTRIJDINFORMATIE

Uitnodigingen voor wedstrijden worden via de mail verstuurd en op de site gepubliceerd. Bij de uitnodigingen voor de verschillende wedstrijden wordt rekening gehouden met het niveau van de zwemmer. Dit zorgt ervoor dat het voor zwemmers van alle niveaus leuk blijft om aan wedstrijden mee te doen.

 

 

 

 

 

 

AFMELDEN VOOR WEDSTRIJDEN

De KNZB heeft de regels voor het te laat afmelden, wegblijven en ‘ziekmelden’ bij wedstrijden flink aangescherpt. Dit heeft gevolgen voor de boete-bedragen die gehanteerd worden bij te laat afmelden:

– afmelden na dinsdagavond 20.00 uur : € 5,30 per wedstrijd*
– afmelden binnen 24 uur voor aanvang wedstrijd : € 2,80 per wedstrijd [boete NG] *
– wegblijven bij een wedstrijd zonder afmelding : € 9,30 per start [boete NGZA] *
* tarieven per 01-01-2017

Afmelden voor een wedstrijd kan bij het TC-secretariaat ([email protected]).
De boete voor afmelden na dinsdagavond 20.00 uur is geen officiële KNZB-boete. Het is echter zo dat wij als vereniging startgeld moeten betalen voor alle ingeschreven zwemmers. Een late afmelding kost LZ1886 dus altijd geld. Daarnaast leveren late afmeldingen een hoop extra werk voor het TC-secretariaat en ploegleiders. Wij hebben daarom besloten hier toch een boete voor te rekenen. Voor de goede orde: de boetes zullen in alle gevallen worden geheven, dus ook bij bijvoorbeeld ziekte! Bij afmelding via mail krijg je altijd een ontvangstbevestiging. Als je geen bevestiging krijgt, is je afmelding dus niet aangekomen! Zorg dat je goede mailadres en telefoonnummer bij het TC-secretariaat bekend is.

 

WEDSTRIJDKALENDER

Ieder seizoen wordt er een wedstrijdkalender opgesteld. Hierin zijn alle wedstrijden van het lopende seizoen -voor zover bekend- opgenomen. Dit overzicht is terug te vinden op deze site onder ‘wedstrijden 2017/2018’.

 

MENU