WEDSTRIJDINFORMATIE

Open water zwemmen is voor iedereen! De zwemmers met een startnummer zwemmen officiële afstanden, waarbij je punten krijgt voor iedere wedstrijd die je zwemt. Bij een groot aantal wedstrijden zijn er ook prestatietochten. Hieraan mag iedereen deelnemen, dus ook ouders en broertjes of zusjes die géén lid zijn van een zwemvereniging.

 
 
 

Sommigen zwemmen gedurende het seizoen maar één of twee wedstrijden mee, maar er zijn ook zwemmers die aan veel wedstrijden meedoen. Inschrijven voor een wedstrijd gebeurt centraal; Moniek Heemskerk en Kristiaan Lenos verzorgen de inschrijvingen namens LZ1886. Wil je een keertje mee doen, dan kun je je opgeven bij via [email protected] (LET OP nieuw emailadres!)

Na inschrijving ontvang je een bevestiging van inschrijving.  Bij het zwemmen is een badmuts met een nummer verplicht. Als je van plan bent meerdere wedstrijden te gaan zwemmen, is het handig om een vaste cap te kopen voor ongeveer €10,-. Deze caps zijn bij Moniek Heemskerk te bestellen. Als je geen eigen cap hebt, dan krijg je van de betreffende organisatie een leencap.

 

WEDSTRIJDKALENDER

Ieder seizoen wordt er door de noww een wedstrijdkalender opgesteld. Hierin zijn alle wedstrijden van het lopende seizoen -voor zover bekend- opgenomen. Dit overzicht is terug te vinden op www.noww.nl

MENU