WEDSTRIJDZWEMMEN

‘Wedstrijdzwemmen niets anders dan het zwemmend zo snel mogelijk afleggen van een vastgestelde afstand.’

LZ1886 laat bij wedstrijdzwemmen plezier samen gaan met goede prestaties. Er wordt geprobeerd de zwemmers vanaf jonge leeftijd veel plezier in het zwemmen en een goede ontwikkeling mee te geven, zowel op zwem- als op sociaal gebied. Bij LZ1886 zijn wedstrijdzwemmers van alle leeftijden welkom!

 

 

 

 

Beginnende zwemmers kunnen starten bij onze afdeling recreanten. Een A- en B-diploma is hiervoor voldoende. Iedere maandagmiddag wordt er getraind in het Vijf Meibad en vijf keer per jaar worden de zwemmers uitgenodigd mee te doen aan een recreantenwedstrijd.

Vanuit de recreanten kan er een startnummer bij de KNZB aangevraagd worden en is het mogelijk door te stromen naar de minioren, junioren en verder. In overleg met de hoofdtrainer wordt bepaald hoe vaak en wanneer een zwemmer kan en wil trainen. Binnen de trainingen wordt er gewerkt aan techniek en conditie, maar plezier in zwemmen blijft bovenaan staan.

 

Wil je meer informatie of wil je een keer, uiteraard geheel vrijblijvend, komen zwemmen en kijken of wedstrijdzwemmen iets voor je is, dan kun je ons bereiken op [email protected]

 

MENU