TWO IN A ROW

Post 80 van 429
TWO IN A ROW

Ingezonden bericht

Zaterdag 25 maart was het zover, de wedstrijd van het seizoen. Al weken stond deze wedstrijd rood omcirkeld in de agenda’s. Wij wisten van tevoren dat als wij deze wedstrijd zouden winnen, wij voor de tweede keer op rij kampioen zouden zijn. Daarnaast was de tegenstander een directe concurrent voor de titel. Er hing dus aardig wat spanning voor het begin van de wedstrijd.

De wedstrijd begint en vanaf het eerste moment zijn de dames gefocust en verloopt het spel soepel. Speelsters weten elkaar goed te vinden en de ene na de andere bal vindt het net. Dit resulteert in een 4-0 voorsprong na part 1.

Dit spel zet zich voort en de tegenpartij weet weinig in te brengen. Eindstanden na periode 2 en 3, respectievelijk 6-1 en 8-1. Eigenlijk wisten we het toen al, we zijn kampioen. Toch moesten we de 4de periode nog even doorkomen. Vol spanning keken we naar de klok en begonnen we langzaam af te tellen. Het eindsignaal klonk, een 10-1 score op het bord en ‘We are the champions’ van Queen werd ingezet. Het is een feit: ZVL 7/Aquamania is wederom kampioen!

De overwinning werd in het clubhuis gevierd met een wijntoren. Zaterdag 8 april gaan we het nog grootser vieren in het clubhuis van LZ1886.

Tot dan!?

MENU