TRAININGEN

20160709-14LET OP!
In verband met blauwalg trainen we tijdelijk achter Hoogmade in de Wijde Aa aan de Ofwegen 8. We starten om 18.30 uur

Omdat Open Water zwemmen toch net even iets anders is door onder andere stroming en wind, zijn er tijdens de zomermaanden speciale trainingen. Vanaf dinsdag 28 juni kun je, net als voorgaande jaren, weer terecht voor de open watertrainingen in de Kano Vijver achter de Doeshaven in Leiderdorp. De trainingen zijn op dinsdag- en donderdagavond van 17.45 tot 18.45 uur. De kosten voor deze trainingen vallen buiten de contributie; er wordt een bijdrage van tien euro gevraagd. Deze kan betaald worden bij Lien of bij Scott.

 

Zoals aangegeven wordt er getraind achter de Doeshaven bij Leiderdorp. We maken gebruik van de faciliteiten van de kanovereniging Rijnland aan de Boomgaardlaan. Het bestuur van de Kano Vereniging Rijnland heeft ons gevraagd om het volgende aan jullie mede te delen:
– graag tassen in het rek op de gang plaatsen en niet in de kleedkamer
– er mag niet bij de vereniging geparkeerd mag worden (ook niet voor brengen of halen), maar dit moet nu in de parkeervakken die de gemeente heeft aangelegd aan de kop van de haven.

De vereniging te bereiken via de Boomgaardlaan langs de jachthaven. De routebeschrijving is te vinden op de website van de kanovereniging:

http://www.kanorijnland.nl/Route.php

MENU