Open water

Open water zwemmen is voor de meeste zwemmers van LZ1886 een bekend begrip. Ons Open Water Team is in de afgelopen jaren uitgegroeid tot een flinke club zwemmers aangevuld met ouders, broertjes en zusjes. Het open water zwemmen is voor iedere zwemmer met een startnummer, maar veel wedstrijden kennen ook een afstand voor recreanten. Hieraan mag iedereen meedoen die kan zwemmen, dus ook ouders en broertjes/zusjes. De wedstrijden worden in heel Nederland (en ook daarbuiten trouwens) gehouden. Je mag zelf weten hoeveel wedstrijden je wilt zwemmen. We zwemmen in rivieren, kanalen en recreatieplassen.

Speciale trainingen

Omdat zwemmen in open water even wennen is (je hebt te maken met stromingen en wind) houden we gedurende de zomermaanden ook trainingen voor het Open Water. De trainingstijden en dagen worden nog bekend gemaakt.

De actuele zwemkalender vindt je op het Nederlands Open Water Web.

Inschrijvingen en de organisatie van de wedstrijden is in handen van Bianca Vos en Kristiaan Lenos. Inschrijvingen voor de wedstrijden ontvangen ze graag minimaal tien dagen voor de wedstrijd vóór zondag 20.00 uur via [email protected]
generic lamisil online
mobic 75mg
order cytotec online
cheap arimidex uk
sertraline no prescription
cialis samples online

MENU