OPEN WATER IN SLEEUWIJK, VUGHT EN HOORN

Post 53 van 429
OPEN WATER IN SLEEUWIJK, VUGHT EN HOORN

In het één na laatste open waterweekend stonden er maar liefst drie wedstrijden op het programma. Zaterdag zwommen Maarten, Lola, Timo en Sverre in Sleeuwijk de Biesbosche Open Water Race. Het water was met zestien graden behoorlijk fris, maar dat weerhield Lola niet van goud op haar 250m vrij! Sverre werd op dezelfde afstand fraai tweede en Timo sloot zijn 1000m vrij in de categorie 30+ af met brons. Maarten werd in zijn leeftijdscategorie zesde.

 
 
 
 

Naast de reguliere wedstrijd werd er ook gezwommen voor KWF kankerbestrijding.

Het startschot van deze sponsor-actie werd gegeven door niemand minder dan Inge Dekker. Zij nam gelukkig ook even tijd om met onze zwemmers op de foto te gaan.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Zondag werd er door Timo en Sverre bij de IJzeren Man in Vught gezwommen. Het weer was beter dan zaterdag en dat gold gelukkig ook voor de watertemperatuur.

In Hoorn kwamen Moniek, Kristiaan, Lola en Maarten aan de start bij de Ter Rede van Hoorn. Hier vielen af en toe wat buitjes, maar ook hier was het water met 17.4 graden toch even warmer dan in Sleeuwijk. De zwemmers kunnen weer tevreden terug kijken: Sverre eindigde op zijn 250m vrij opnieuw op de tweede plek. Lola werd eerste en had daarna ook nog een leuk interview met een verslaggever van de Telegraaf. Moniek kwam op de 1250m schoolslag in de categorie 20+ als eerste over de finish en werd later op de dag tweede op de 1250m vrij. Maarten werd op deze afstand fraai vierde. Kristiaan tenslotte werd derde bij de heren senioren op de 2500m vrij en eerste bij de masters 30+ op de 1250m vrij.

Maarten, bedankt voor de foto’s!

 

MENU