OPEN WATER BODEGRAVEN

Post 5 van 429
OPEN WATER BODEGRAVEN

Voor LZ1886 was het de eerste open waterwedstrijd van dit seizoen: Bodegraven. Een mooie baan, midden in het centrum van de stad.

Lola en Sanne deden vandaag voor het eerst mee met meiden van een jaar ouder én in plaats van 250m, moesten ze 500m vrije slag zwemmen. Het ging hen gelukkig beiden goed af. Na de meisjes was het de beurt aan Sverre. Onder luide aanmoedigingen werd hij eerste in zijn leeftijdscategorie!

 
 
 

Terwijl de minioren nog aan het opwarmen waren, doken Maarten, Ingmar en daarna Cathy het water in voor hun 1000m vrije slag. Of hij het vooraf zo bedacht had, is niet bekend, maar nog voor Ingmar opgedroogd was, werd hij opnieuw bij de start verwacht voor zijn tweede afstand. Nog een keer 1000m vrij. Voor Anne Roos en Fieke stond deze afstand ook op het programma. Net over na een nieuwe leeftijdscategorie was dit voor hen de eerste keer een kilometer zwemmen en dat deden ze erg goed. Anne Roos eindigde op de tweede plaats en Fieke mocht goud in ontvangst nemen.

Guus sloot vandaag voor ons af. Hij zwom 1000m schoolslag en werd eerste.
Drie keer GOUD, één keer ZILVER… een mooie start van het open water seizoen!
 

De foto’s van afgelopen zaterdag zijn hier te zien.

Mocht je bezwaar hebben tegen plaatsing van een foto van jezelf, je zoon of dochter, dan kun je ons te mailen op [email protected]  De foto (of foto‘s) wordt dan zo snel mogelijk verwijderd. Meer informatie over de AVG en hoe wij deze voorlopig zullen hanteren, vind je hier.

MENU