SANDER EN GUUS SCOREN BRONS IN SERAING

Post 26 van 429
SANDER EN GUUS SCOREN BRONS IN SERAING

LZ1886 hield zich goed staande tijdens de internationale wedstrijd in België!

In Seraing, vlakbij Luik, kwam naast Belgen en Nederlanders, ook Duitse en Franse zwemmers aan de start. In de ochtend werden de series gezwommen en in de middag stonden de finales op het programma. Wij waren met negen zwemmers aanwezig.

 
 
 
 

Vrijdagmiddag vertrokken we met drie auto’s richting ons huisje net buiten Voeren. Ons huisje bleek een flink huis met acht slaapkamers, vier badkamers en een dubbele woonkamer met keuken. Groot, maar ook gezellig. Nadat iedereen zich geïnstalleerd had, hebben we samen gegeten en zijn we bijtijds gaan slapen want we werden de volgende dag al om half acht in het zwembad verwacht.

Er is twee dagen lang erg goed gezwommen. Veel zwemmers wisten hun tijd te verbeteren en Guus, Sander, Fieke en Guus wisten daarnaast ook nog één of meerdere finales te halen. Zondagmiddag sloten Sander en Guus in de open categorie het toernooi af met dubbel brons! Sander op de 50m vlinder- en Guus op de 200m vlinderslag.

We kijken, met alle PR’s, twee maal brons, acht finaleplekken en zestien top tien noteringen terug op een geslaagd toernooi. We bedanken Guus, Fieke, Mark, Jelmer, Sander, Thimo, Noë, Guus en Jeroen voor hun inzet, Robin voor de begeleiding en coaching en Annemieke, Bregje en Maureen voor de verzorging!

De foto’s zijn hier terug te vinden.

 

MENU