CLUBKAMPIOENSCHAPPEN

Post 12 van 429
CLUBKAMPIOENSCHAPPEN

Afgelopen zaterdag werden de laatste clubkampioenschappen onder de naam van LZ1886 gezwommen. In het Vijf Meibad werd er per leeftijdscategorie over drie afstanden bepaald wie zich clubkampioen van 2018 mocht noemen.

Naast de wedstrijdzwemmers met startnummer, zwommen ook onze recreanten twee afstanden mee. Voor sommigen van hen was het de eerste keer dat zij een wedstrijd zwommen en daarom reuze spannend. Voor de ‘doorgewinterde’ wedstrijdzwemmers was de spanning misschien minder maar de wil om te winnen was uiteraard wel aanwezig. Hierdoor lukte het een flink aantal zwemmers hun tijd te verbeteren!

 
We feliciteren onze nieuwe clubkampioenen 2018 (in volgorde vanaf Swimkick): Ilse, Lola, Gijs, Daniek, Jesse, Meike, Guus G., Natasha, Chris, Guus H., Sander, Sanne en Robin.

 

De foto’s van de clubkampioenschappen zijn hier te zien.

Mocht je bezwaar hebben tegen plaatsing van een foto van jezelf, je zoon of dochter, dan vragen je ons te mailen op [email protected]  De foto (of foto‘s) wordt dan zo snel mogelijk verwijderd. Meer informatie over de AVG en hoe wij deze voorlopig zullen hanteren, vind je hier.

 

 

MENU